Mikä on Tantrix

Tantrix on kiehtova pulmapeli Uudesta- Seelannista kahdeksalle osallistujalle. Tanntrix Game Pack sisältää 56 bakeliittilaattaa, punaiseksi, vihreaksi, keltaiseksi ja siniseksi maalattuine varinauhoineen. Jokainen laatta on ainutlaatuinen ja aluslevyilla voit sekä pelata peleja etta ratkaista erilaisia pulmia.

Koska Tantrixlaatoille on olemassa monia kayttotarkoituksia, pelia voi pelata lapset noin viidesta vuodesta ylospain ja aikuiset voivat pelata kehittyneita strategiapeleja tai vain pitaa aivot vireana.

Voit puuhailla Tantrixin kanssa vähän aikaa tai viettää tuntikausia yrittaen ratkaista kaikkia vaikeita variaatioita.Voit myos pelata Internetissa yhta robottia vastaan, viidesta eri vaihtoehdosta ja eri taitotasoilla tai pelata muita pelaajia vastaan ympäri maailmaa. On helppo löytää joku, joka sopii taitotasoosi, olitpa aloittelija tai kehittynyt Tantrixin pelaaja.

Tantrix on peli, joka herätti kiinnostusta kaikissa ikäryhmissä - pelaajat 6 - 73 ikavuoden valilla ovat perustaneet eri kansainvalisia turnauksia! Se on aika vaikuttava ikajakautuma, vai mita?