Vad är Tantrix?

Tantrix är ett fascinerande pussel och spel från Nya Zeeland för en till åtta deltagare. Tantrix Game Pack består av 56 bakelitbrickor med målade färgband i rött, grönt, gult och blått. Varje bricka är unik och med brickorna kan du både spela spel och lösa olika typer av pussel och till och med lägga patiens.

Eftersom det finns många olika användningsområden för Tantrixbrickorna kan både barn från cirka 5 års ålder och vuxna som vill spela avancerade strategispel eller bara hålla hjärnan igång få stor glädje och nytta av Tantrix. Du kan pussla med Tantrix en kort stund, eller ägna timmar åt att försöka lösa alla de svåra varianterna.

Spela kan du även göra på Internet och där antingen spela mot någon av de fem olika spelrobotarna med olika spelstyrka eller spela mot andra spelare från hela världen. Det är lätt att få tag på någon som passar din spelstyrka oavsett om du är nybörjare eller byggt på dina kunskaper i Tantrixspelandet.

Tantrix är ett spel som väckt intresse i alla åldersgrupper - spelare mellan 6 och 73 har ställt upp i olika internationella turneringar! Det är ett rätt imponerande åldersspann, eller hur?