Tuotteet

Tantrix Game Pack

Tantrix on oivallinen strategiapeli. Tarkoituksena on tehdä valitsemaasi väriä oleva linja tai rengas ja samaan aikaan pistää vastapelaajalle kapuloita rattaisiin. Tantrixin nerokas peli-idea ja palojen suunnittelu takaavat ettei yksikään pelikerta ole samanlainen. Voittoon tarvitaan taitoa, mutta myös hieman onneakin. Peli sisältää 56 tantrixpalaa ja peliohjeen, missä esitellään 40 erilaista haastetta. 1-4 pelaajalle. Ikäsuositus: 8+.

Tantrix Discovery

Tämä kiehtova ongelmanratkaisupeli Uudesta Seelannista on saanut kunnianosoituksia ympäri maailma. Aloita kolmella palalla, ja järjestä ne keltaiseksi renkaaksi. Lisää pala numero 4 ja tee uusi rengas. Uuden palan numeron väritys ilmoittaa minkä värinen seuraavasta renkaasta tulee. Jatka tällä tavalla kymmenenteen palaan asti. Tantrix Discoverya voit jatkaa loputtomiin. Kun olet selvinnyt 10 palan haasteesta voit yhdistä kaksi Tantrix Discoverya, ja koska paloja on nyt kaksinkertainen määrä, toisesta numero 1:stä tulee numero 11 jne. Peli sisältää 10 palaa. Yhdelle pelaajalle. Ikäsuositus: 6+.

Tantrix Match

3 vaikeusasteet. Laita pelilauta alustalle ja katso pelikuvioita, peitä jokainen pelikuvion osoittama paikka vastaavalla Tantrix-palalla. Palan täytyy olla myös oikein päin. Järjestele loput palat ja varmista, että värit sopivat yhteen. Tavoite: Jokaisessa pelilaudassa on yksi kolmesta merkistä. Ne kuvaavat sitä, mitä pelissä tavoitellaan: "sovita yhteen" merkki, "linja" merkki ja "rengas" merkki.

Trax

1-2 pelaajaa. 64 kaksipuolista laattaa, kaikki identtisiä. Pelin tavoiteena on olla ensimmäinen, joka muodostaa omassa värissään (punainen tai valkoinen) silmukan tai suoran virtuaalisen 8 x 8 neliön puolelta toiselle. Alussa yksinkertaiselta vaikuttava peli paljastuukin serittäin strategiseksi aukkoineen ja loukkoineen.